14.11.2022 Европас онлајн работилница

Европас онлајн работилница: Развивање на меки вештини

Одржавме Европас онлајн работилница, каде заедно со нашите Европас амбасадори, учениците од средните стручни училишта работеа на развивање на нивните меки вештини.

Онлајн работилницата се одвиваше во два дела: теоретски и практичен. По теоретскиот дел, учесниците беа поделени во две групи каде заедно со амбасадорите правеа Европас профили и поставуваа прашања.