АЛАТКИ

Европас мобилност документ (анг)

Формулар за броеви за Европас мобилност документот

Европас мобилност документ (РCM)

За вашата идна кариера важно е да бидете способни да рефлектирате и за ги зачувате искуствата кои сте ги добиле преку патување, студирање или работење во странство. Европас мобилност е документ кој ги опишува вештините кои ги развивате во определено мобилно искуство.

Документот може да вклучува информации за вашите улоги и одговорности, вештини поврзани со работата, јазични вештини, организациски и менаџерски вештини, комуникативни вештини. Овие вештини може да бидат многу вредни кога аплицирате за работи и курсеви во иднина.

Со вашата Европас мобилност ќе може едноставно да го ажурирате вашиот Еуропас профил со вештини и информации и да ги зачувувате во вашата Еуропас библиотека.

Работете во Европа

OUR SPECIAL SERVICES

The devoted special services

Best Planing

Cloud Service

Branding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec turpis dolor, mit malesuada non leo a, vehicula ornare nibh. Integer eget bibendum nulla, neced hendrerit magna. Nunc vitae ipsum interdum, varius magna ut, sollicitudin nunc. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec turpis dolor, mit malesuada non leo a, vehicula ornare nibh.

demo-attachment-1143-Mask-Group-42@2x

КОНТАКТ

ИМАШ ПРАШАЊА?

Тука сме да одговориме на секое твое прашања, со цел да те запознаеме со можностите кои ги нуди Европас за тебе.