SL1_2314

Конференција: Значењето на Европас во процесот на кариерното советување (видео)

Согласно целите на Национална агенција за европски образовни програми и мобилност, насочени кон унапредување на кариерното советување во училиштата за стручно ...

ep1

Одржан вебинар на тема Меки вештини за подобра вработливост – Европски мрежи Европас и ЕПАЛЕ

По повод Еразмус деновите и Европската година на вештини, Националната агенција за европски образовни програми и мобилност одржа вебинар на тема: „Меки ве ...