ep-mobilnost-dokument

Онлајн презентација за Европас мобилност документ

Европас центарот организираше онлајн презентација за новите добитници на програмата Еразмус+ за Европас мобилност документот со наслов „ Европас мобилност документ – Вовед за акредитација на стекнатите вештини“. 

Оваа презентација беше одлична можност за нашите нови корисници да се запознаат со значењето и функцијата на Европас мобилност документот, како и начинот на негово здобивање.

Горди сме што Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ја има можноста и алатките за европско акредитирање на здобиените вештини на младите луѓе, признаени во цела Европа

Тагови: Нема тагови

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *