WhatsApp-Image-2023-04-25-at-11.06.57-1

Одржана презентација за Европас на Меѓународен Славјански Универзитет

На 24.04.2023 година се одржаа презентации за европските образовни мрежи Европас и Еврогајденс Меѓународен Славјански Универзитет- Свети Николе

 Учесници на овие презентации беа студенти од различни факултети од  Универзитетот Меѓународен Славјански Универзитет- Свети Николе како и вработени лица во Центарот за кариера.

Во овој дел се презентираше и Европскиот младински портал и какви можности нуди истиот за млади лица како и веб страната Икарес , која е холандска веб страна и е наменета за сите универзитети и за сите студенти.

Во овој беше препорачано од наша страна самите студенти да си направат свои Европас профили и профили на Икарес веб страната.

Тагови: Нема тагови

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *