Започнаа со работа новите ЕвропасЕврогајденс амбасадори

Започнаа со работа новите Европас/Еврогајденс амбасадори

Во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност денеска за првпат беа официјално потпишани договори со амбасадорите за Европас и Еврогајденс мрежите во рамки на Еразмус+ програмата.  

Директорот на НАЕОПМ, Марко Ѓоргиевски и тимот кој работи на развој на двете мрежи, им посакаа успешна работа.

Европас и Еврогајденс амбасадорите се лица задолжени за развој и промоција на овие две мрежи.

Тагови: Нема тагови

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *