ep1

Одржан вебинар на тема Меки вештини за подобра вработливост – Европски мрежи Европас и ЕПАЛЕ

По повод Еразмус деновите и Европската година на вештини, Националната агенција за европски образовни програми и мобилност одржа вебинар на тема: „Меки вештини за подобра вработливост – Европски мрежи Европас и ЕПАЛЕ“

Вебинарот се одржа на платформата ZOOM на 12.10.2023 година со почеток од 11:00. На вебинарот присуствуваа многу лица од различни профили.

На овој вебинар се објаснија Европас платформата, Епале Платформата и каква поврзаност имаат Меките вештини за подобра вработиливост.

На крајот на вебинарот се појаснија какви се можности и бенефити нудат овие платформи за лицата.

Тагови: Нема тагови

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *