Европас амбасадорката Мартина Јачевска организираше онлајн презентација

Европас амбасадорката Мартина Јачевска организираше онлајн презентација

Нашата амбасадорка Мартина Јачевска организираше онлајн презентација за #Europass платформата.

На онлајн презентацијата учествуваа студенти и средношколци, како и членови на младински организации.

Учесниците беа запознаени со тоа како се креира профил, како изгледа профилот, како се уредува профилот, како се креира кратка биографија и мотивационо писмо, споделување на профил и останатите можности кои ги нуди самата мрежа.

Тагови: Нема тагови

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *